1. admin

  I Søndersted Forsamlingshus er vi så heldige, at vi har en række lokale sponsorer, som støtter op om arbejdet i huset. Her finder du en kort præsentation af vores 9 sponsorer.

  MontageGruppen
  MontageGruppen er et professionelt skiltefirma med 23 års erfaring indenfor produktion og montering af skilte i hele Danmark.De klarer alle opgaver indenfor skiltning – lige fra facadeskilte, bildekorationer, bannere m.m. De leverer løsninger af høj standard og gør en dyd ud af godt samarbejde.
  De har til huse i Regstrup, men løser opgaver i hele landet.

  Dagli’ Brugsen i Undløse
  Dagli’ Brugsen i Undløse er lokalområdets foretrukne indkøbssted. De har alt, hvad hjertet begærer af dagligvarer – og er også leveringsdygtige i vin m.m. til din fest.
  Butikken har en dejlig atmosfære – ikke mindst på grund af det altid imødekommende, hjælpsomme og venlige personale.

  Per’s VVS ApS
  Per’s VVS APS leverer gas, vand, varme og sanitetsløsninger af høj kvalitet, Per’s VVS består af et stærkt team af 15 medarbejdere, som kan håndtere enhver opgave indenfor VVS og blikkenslager faget. De gør en dyd ud af at komme til tiden – og de kører ikke før tingene virker. De har base i Regstrup, men servicerer kunder på hele Vestsjælland.

  V-tagrens
  Med over 10 års erfaring er Vestergårds Tagrens en solid virksomhed med konstant fokus på kunderne og at levere godt håndværk og god service. Som kunde hos Vestergårds Tagrens får du leveret et sikkert og professionelt stykke arbejde til en god og konkurrencedygtig pris.
  Vestergårds Tagrens har base i Søndersted, men løser opgaver på hele Sjælland.

  DJ Mikkel Sørensen
  DJ Mikkel Sørensen er ikke bare en super dygtig DJ – men også en super flink fyr!
  Mikkel leverer musikken til enhver slags fest – og han forstår at skabe en fantastisk stemning perfekt tilpasset til det enkelte publikum.
  Mikkel holder til i Søndersted – men leverer musik på hele Sjælland.

  Undløse lokalråd
  Undløse lokalråd er en forening, der har til formål at informere om de projekter, der bliver udarbejdet og udført i Undløse og lokalområdet. Følgende byer er under Undløse lokalråd; Undløse, Søndersted, Jernløse, Skamstrup, Ulkestrup, Tømmerup, Kongsdal, Kagerup, Sibberup, Østrup, Brændholt og Mogenstrup.
  Lokalrådet holder møde første tirsdag i måneden kl.19-21 i Undløse Foreningshus, hvor alle er velkomne til at komme forbi.

  Junibakken B&B
  Junibakken B&B ligger I Søndersted Landsby – lige mellem forsamlingshuset og kirken – kun 4 km fra Kalundborgmotorvejen og alligevel fredeligt og naturskønt tæt på de Vestsjællandske Alper. På vores lille landsted med får og kalve på marken, har vi indrettet 1.salen på vores stuehus til B&B med 2 store dobbeltværelser. Prisen pr. Dobbeltværelse er 550 kr. Incl. morgenmad bl.a. med hjemmelavede produkter.

  Junibakken B&B vil være en oplagt mulighed som overnatning for gæster efter fest i Søndersted Forsamlingshus.
  Når du overnatter her hos os, har du også, sammen med evt. andre gæster, adgang til hele vores 1. Sal, med stort fælles opholdsrum, spiseplads og stort badeværelse og tekøkken med fri kaffe og te.
  Med kun 200 m til Søndersted Forsamlingshus, har du også mulighed for allerede inden festen, at komme her og slappe af og evt. gøre dig klar til festen senere.

  Aftaler og reservation af værelse(r) kan ske til: Bente Juul Röttig på e-mail: bente.rottig@gmail.com eller telefon: +45 20 63 87 07

Skriv et svar